Valmennus

Valmennus (personal training) on aina tavoitteellista toimintaa. Tavoitteesi määrittelet itse, mutta valmentajanasi autan sinua kirkastamaan sen ja pääsemään tavoitteeseesi. Valmentajan hankkiminen kannattaa esimerkiksi liikuntaharrastusta aloittaessa, uusia elämäntapoja opeteltaessa, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kiusatessa sekä urheilijan terveenä treenaamisen tueksi.

Valmennuksen aluksi kartoitan ja testaan aina lähtötilanteesi, ja toiveesi huomioiden muokkaan sinulle henkilökohtaisen polun tavoitteeseen pääsemiseksi. Valmentajana ohjaan, opetan, seuraan kehitystäsi, kannustan ja tarvittaessa lujan lempeästi vaadin – jotta sinä saavuttaisit sen mitä haluat.

Valmentajana painotan asiakkailleni oikeaa tekniikkaa ja liikkeen laatua. Kaikki alkaa hyvästä kehonhallinnasta, oli tavoitteesi tai lajisi mikä tahansa. Se on myös nopeampi tie tuloksiin – kun käytämme kehoamme oikein, kohdentuvat harjoitukset juuri oikeille lihaksille, eikä vähän sinnepäin! Laadukas liike on varmimpia tapoja ehkäistä vammojen synty ja loukkaantumiset eli treenata terveenä pysyen.

Fysiovalmennuksessa lähtökohtana on esimerkiksi perussairauden tai tuki- ja liikuntaelinvaivan, kuten kivun, ennaltaehkäisy ja hoitaminen. Alkutilanteessa tutkitaan liikuntaa rajoittava vaiva ja valmennus perustuu fysioterapeuttiseen harjoitteluun. Harjoittelu on turvallista, fysioterapeutin ohjaamaa ja se kirjataan fysioterapiana. Valmennus (personal training) puolestaan sopii kaikille, jotka haluavat lisää liikettä elämäänsä ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin! Olipa valintasi kumpi tahansa, tuo fysioterapeutin tausta valmentajan työhön uutta näkemystä ja järkeä tekemiseen, josta sinä hyödyt!

Aseta tavoitteesi ja tee päätös sen toteuttamiseksi jo tänään!
Ota yhteyttä niin aloitetaan!

Ota yhteyttä