Palautuminen

Palautuminen on tekoja!

Valmistuin Palautumisohjaajaksi® PalautumiskouluPRO:sta 2020. Ohjaan Palautumisohjelmia sekä teen yksilöohjausta palautumiseen liittyen.

PalautumisohjelmaPRO™ -ohjelmat ovat aktiivisia liike- ja rentoutusohjelmia. Ohjelmien tavoitteena on palauttaa kehon luonnollisia toimintamalleja ja voimavaroja, jolloin mieli ja sisin toimivat sopusoinnussa. Tavoitteena on kehotuntoisuuden vahvistuminen ja lisääntyminen. Hengityksen tiedostaminen ja kehon luonnollinen vapaa liike, musiikin ja rytmin tukemana, auttaa tavoitteeseen pääsyä. Liikkeet toteutetaan omaa kehoa kuunnellen, pysähtyen ja purkaen pois vanhoja aiemmin opittuja liikemalleja. Ohjelmat eivät ole urheilua. Niiden avulla pyritään pois suorittamalla tehdystä liikkeestä, ja ne sopivat kaiken kuntoisille ja -ikäisille. Ohjelmien lopuksi on ohjattu loppurentoutus, joka tukee kokonaisvaltaista palautumista, kehon ja mielen vapautumista kohti tasapainoisempaa olotilaa. Ohjelmat on kehittänyt psykofyysinen fysioterapeutti Ulla Ollikkala.

Henkilökohtaisessa palautumisohjauksessa opetellaan tunnistamaan niitä tekijöitä, jotka aiheuttavat arjessa väsymystä ja uupumusta. Näiden tekijöiden tunnistamisen jälkeen keskitytään opettelmaan palautumista konkreettisin teoin. Ohjaan käyttöösi työkaluja, joilla pystyt palautumaan arjen rasituksista, kokemaan toipumista ja virkeyttä sekä saavutat paremman unen. Palautuminen on tekoja!

Ohjaan PalautumisohjelmaPRO-tunteja tällä hetkellä tilauksesta. Tiedotan tällä sivulla sekä Facebookissa myöhemmin mahdollisesti alkavista yleisistä tunneista. Erittäin mielelläni tulen ohjaamaan ryhmiä työpaikoille ja yhteisöille tilauksesta! Henkilökohtaiseen palautumisohjaukseen voit varata ajan ottamalla yhteyttä, esimerkiksi alla olevalla lomakkeella.

Asiakaspalautetta PalautumisohjelmaPRO-tunneilta

 

“Ohjelma tuntui juuri sopivalta työpäivän jälkeen. Aluksi kehossa oli erilaisia kiputiloja! Se hämmästytti itseäkin. Harjoitusten myötä kivut katosivat. (Esim. nilkat ja jalkaterän) Ohjelma herätti taas kuulemaan oman kehon eri osien tilaa.”

“Ohjelma oli täydellinen “pysähtyminen” viikon lopuksi. Ohjelma lämmitti kehon rentoutumaan, mutta liikutti myös lempeästi kehon jumipaikkoja. Korkkiruuvi oli itselleni haastava liike, mutta ehdottoman hyvä rangan liikuttaja. Keho ja mieli rentoutuivat täysin.”

“Aluksi ei oikein osannut rentoutua tai kehdannut, osannut antaa itselleen aikaa – helpotti ohjelman edetessä.”

Aseta tavoitteesi ja tee päätös sen toteuttamiseksi jo tänään!
Ota yhteyttä niin aloitetaan!

Ota yhteyttä