Omavalmentaja

Omavalmentaja (personal trainer) on vähän kuin äiti: hän kertoo sinulle miten toimia, kun et itse tiedä tai osaa! Jos äitisi ei kuitenkaan ole valmentamisen ammattilainen, on omavalmentajan hankkiminen järkevä teko. Omavalmentaja kartoittaa lähtötilanteesi, ja toiveesi huomioiden muokkaa sinulle henkilökohtaisen polun tavoitteeseen pääsemiseksi. Omavalmentaja ohjaa, opettaa, seuraa kehitystäsi, kannustaa ja tarvittaessa vaatii – jotta sinä saavuttaisit sen mitä haluat.

Omavalmentajana painotan asiakkailleni oikeaa tekniikkaa ja liikkeen laatua. Kaikki alkaa hyvästä kehonhallinnasta, oli tavoitteesi tai lajisi mikä tahansa. Se on myös nopeampi tie tuloksiin – kun käytämme kehoamme oikein, kohdentuvat harjoitukset juuri oikeille lihaksille, eikä vähän sinnepäin! Laadukas liike on varmimpia tapoja ehkäistä vammojen synty ja loukkaantumiset eli treenata terveenä pysyen.

Mitä harjoitamme, kun harjoittelemme kehonhallintaa? Lihas- ja kestävyyskunto, tasapaino, koordinaatiokyky sekä voima ovat tärkeä osa harjoittelua. Yhtä tärkeinä asioina kehonhallintaan kuuluvat mielestäni laadukas ravinto, riittävä lepo ja muu itsestään huolehtiminen. Kun nämä asiat ovat tasapainossa, syntyy tuloksia takuuvarmasti. Katso lisää ratkaisukeskeisistä omavalmennuspalveluistani hinnastosta.

Olipa tavoitteesi lihasmassan lisääminen, laihtuminen tai talviliukkailla pystyssä pysyminen, on tavoitteen saavuttaminen helpompaa, kun tietää, mitä tekee ja erottaa sen siitä, mitä luulee tekevänsä! Oppimalla kuuntelemaan, mitä kehosi sinulle kertoo, saat työkalut tavoitteidesi tueksi ja niiden yli!